Colofon

Over vallei-veluwe.nl
www.vallei-veluwe.nl/ambitie2021 is een officiële subsite van Waterschap Vallei en Veluwe. Op deze website vindt u informatie over het waterbeheer-programma 2016-2021. Waterschap Vallei en Veluwe is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat verouderd of niet correct is? Laat dit dan gerust weten via de contactpagina , dat stellen wij bijzonder op prijs!

Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om statistische gegevens over uw bezoek te verzamelen. Het waterschap gebruikt deze gegevens uitsluitend om de kwaliteit van de website te verbeteren.

Copyright
Alle foto's en films op deze website zijn beschermd volgens Internationale Copyright wetten. De foto's en films mogen niet worden gedownload, gereproduceerd, gekopieerd, overgezet of gemanipuleerd zonder schriftelijke toestemming van Waterschap Vallei en Veluwe. De foto's op deze website zijn uit opdracht van het waterschap gemaakt door Martin van Lokven Photography, de films geschoten en gemonteerd door RedRum, de site is ontwikkeld in samenwerking met Infoprojects, kopiëren of nabootsen van het design en de inhoud van de website is niet toegestaan.

Verklaring

Per 1 januari 2021 wordt deze website opgeheven en vervangen door een nieuwe website. Om die reden voldoet deze website niet aan de digitale toegankelijkeid.