Aanmeldformulier excursie 'Kun je praten met water?' - 20-10-2023Tijdens de Week van Ons Water organiseren wij de activiteit 'Kun je praten met water?' voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud.

Water heeft ons van alles te vertellen. Meestal zijn we te druk om deze stem van het water echt te horen. We varen, fietsen, zwemmen en wandelen in en bij het water. Maar luister, kijk, ruik en voel je dan goed? De mensen van het waterschap doen dit. Zij weten alle watergeheimen en willen jullie die graag laten ervaren. Doe je ook mee?

Het waterschap maakt het water schoon nadat we naar de wc zijn geweest of ons bord hebben afgespoeld onder de kraan. Voor ons werk moeten wij heel goed luisteren naar de stem van het water, zodat het een mooi en veilig huis blijft voor alle waterdieren en waterplanten. Maar dat kunnen we niet alleen, daar hebben we jou ook voor nodig. Daarom nodigt het waterschap jou uit om eens bij water stil te staan met al je zintuigen. Zo ontdekken we samen wat het water jou allemaal vertelt en wenst. De activiteit vindt plaats bij het Apeldoorns Kanaal (ter hoogte van Apeldoorn Zuid). Je ontvangt de startlocatie na je aanmelding.

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens
Tijdens de activiteit worden foto's gemaakt ten behoeve van sociale media en interne communicatie (AVG) *

Plek reserveren

Hoeveel kinderen doen mee met de activiteit?

Hoeveel kinderen doen mee met de activiteit?
Datum Starttijd Eindtijd Plaatsen beschikbaar Aantal

Datum

20 oktober 2023

Starttijd

13:30

Eindtijd

14:45

Plaatsen beschikbaar

8

Aantal