Vacatureindex


Zuiveringstechnicus (regio Ede)

Binnen de afdeling Beheer Waterketen/Onderhoud Technische Installaties zijn wij op zoek naar een

Zuiveringstechnicus (regio Ede)
Standplaats: Ede
36 uur per week
Maximaal € 3.057,--  (+ 20% IKB ± € 610,--) bruto per maand
(schaal 7 op basis van 36 uur)
vacaturenr
2019-1
Maximaal aantal uren:
36
sluitingsdatum
1 september 2019
bedrijfsinfo
Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 500 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Voor meer algemene informatie verwijzen wij je naar de waterschapskennisapps www.vallei-veluwe.nl/kennisapps.
functieomschrijving
Als zuiveringstechnicus werk je in het hele beheersgebied van Waterschap Vallei en Veluwe. Je bedient en beheert de aan jou toegewezen zuiveringstechnische installaties en controleert of ze goed werken. Je voert het zuiveringsproces uit, waarbij eerstelijns onderzoeken kunnen worden verricht en waarbij je stuurt op het halen van kwaliteitseisen. Verder houd je je bezig met de dagelijkse werkzaamheden, zoals de ontvangst van goederen en de aan- en afvoer van chemicaliën, zand- en vuilcontainers. Je kunt worden ingezet voor de storingswachtdienst. Je standplaats zal Ede zijn.
arbeidsvoorwaarden
Het salaris is afhankelijk van meegebrachte ervaring en zal liggen tussen € 2.339,-- en € 3.057,-- bruto per maand (schaal 7) op basis van een 36-urige werkweek.
Daarnaast bieden wij een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gebruik van een smartphone en laptop, flexibele werktijden en een individueel keuzebudget (20% van je salaris inclusief vakantiegeld). Verder krijg je de beschikking over een persoonlijk budget om opleidingen, cursussen en activiteiten te volgen (interessant voor je vakgebied, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit).
functieeisen
  • Een procesgerichte opleiding op MBO-niveau 4;
  • affiniteit met techniek;
  • affiniteit met het werken met computers in verband met de procesautomatisering en geautomatiseerde onderhoud systemen;
  • in het bezit van rijbewijs B(E);
  • een zelfstandige werkhouding.
contactinfo
Als je interesse hebt, reageer dan vóór 1 september 2019 (klik op bovenstaande link).

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 26 september 2019  in de middag.

Contactpersoon
Graag delen wij een filmpje van onze collega Henri Kuiper (klik op deze link: https://www.youtube.com/watch?v=6UWyd7J-BqE ). Hij neemt je kort mee in zijn ervaringen met dit prachtige vak!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dirk van Kleef, teamleider, telefoonnummer (06) 51618413.