Vacatureindex


BBL in procestechniek

Voor de afdeling Beheer Waterketen/Onderhoud Technische Installaties zijn wij op zoek naar een:
 
Beroepsbegeleidende leerwerkplek in de procestechniek           
Standplaats: regio Amersfoort
vacaturenr
2019-34
sluitingsdatum
1 september 2019
bedrijfsinfo
Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 500 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Voor meer algemene informatie verwijzen wij je naar de waterschapskennisapps www.vallei-veluwe.nl/kennisapps.
functieomschrijving
  • Wij bieden je de mogelijkheid om in combinatie van werken en leren (duur 3 jaar) je te bekwamen in het goed beheren van de diverse installaties.
  • Je bedient de zuiveringstechnische installaties en controleert of ze goed werken. Je assisteert bij de uitvoering van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan de installaties. Verder houd je je bezig met de dagelijkse werkzaamheden, zoals de ontvangst van goederen en de aan- en afvoer van chemicaliën, zand- en vuilcontainers.
  • Binnen het werkgebied ben je werkzaam op de rioolwaterzuiveringsinstallatie te Amersfoort (standplaats).
  • Onder leiding van een ervaren zuiveringstechnicus ga je 4 dagen in de week aan het werk. Een dag in de week ga je naar school.
arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige baan in een open organisatie met korte communicatielijnen waarbij verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen.
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding (drie jaar) in een professionele organisatie waarbij je volop kansen krijgt om je zelf te ontwikkelen. Je ontvangt in deze periode een salaris dat zal liggen tussen € 1.928,-- en € 2.291,-- (exclusief 8% vakantiegeld) bruto per maand (schaal 2) op basis van een 36-urige werkweek.
functieeisen
  • Wij zoeken een enthousiaste, flexibele collega met een vooropleiding VMBO opleiding bijvoorbeeld TL.
  • Je bent bereid als BBL-er de opleiding procesoperator of de opleiding procestechniek te volgen op niveau 3 of 4.
  • Je bent enthousiast, je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, en je weet de organisatie op frisse wijze te vertegenwoordigen tijdens de uitvoering van je dagelijkse werkzaamheden.
contactinfo
Als je interesse hebt, reageer dan vóór 1 september 2019 (via deze link).
 
Contactpersoon
Graag delen wij een filmpje van onze collega Henri Kuiper (klik op deze link: https://www.youtube.com/watch?v=6UWyd7J-BqE ). Hij neemt je kort mee in zijn ervaringen met dit prachtige vak!
 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan Visser, teamleider, telefoon (06) 12594213.