Vacatureindex


Technisch Beheerder GIS

In de dynamische wereld GEO Informatie is team Informatiemanagement bezig met een verdere verbreding van GIS binnen de organisatie. (GEO) Informatie wordt gezien als 4e productiefactor. Voor deze professionaliseringsslag zijn wij binnen de afdeling Bedrijfsvoering, dienstverlening en informatiemanagement, team Informatiemanagement op zoek naar een

Technisch beheerder GIS
Standplaats: Apeldoorn
36 uur per week
Maximaal € 3.974,-- bruto per maand (schaal 9 op basis van 36 uur) 

vacaturenr
2020-20
Maximaal aantal uren:
36
sluitingsdatum
18 augustus 2020
bedrijfsinfo
Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 500 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Voor meer algemene informatie verwijzen wij je naar de waterschapskennisapps www.vallei-veluwe.nl/kennisapps.
functieomschrijving
 • Als een Technisch beheerder GIS (TB-GIS) ben jij degene die ons GIS platform en GIS applicaties technisch goed laten draaien met de focus op een 100% uptime.
 • Het overgrote deel van de werkzaamheden vindt plaats binnen ESRI Enterprise oplossing, Windows  IT omgeving, netwerken en security, en Oracle/SQL databases.
 • Je verzorgt (en geeft advies over) de installatie, onderhoud en inrichting van de GEOdatabase; koppelingen met aangrenzende databases en applicaties en de configuratie van de datasets ten behoeve van een optimale performance.
 • Je bent actief met het bouwen en beheren van GIS/IT oplossingen. Daarbij wordt er aanvullende kennis gevraagd over datamanipulatie, databeheer, datakwaliteit, datamodellen, datakwalificatie, LifeCycleManagement en opslag.
 • Samen met je functionele collega’s en andere technisch beheerders ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van ons (wijziging)beheer op GIS gebied. Je stelt samen technische ontwerpen en beheerplannen op.
arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige baan in een open organisatie met korte communicatielijnen waarbij verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen.
Het salaris is afhankelijk van meegebrachte ervaring en zal liggen tussen € 2.916,-- en € 3.974,-- bruto per maand (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek.
Daarnaast hebben wij een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden en een individueel keuzebudget (20% van je salaris inclusief vakantiegeld). Verder krijg je de beschikking over een persoonlijk budget om opleidingen, cursussen en activiteiten te volgen (interessant voor je vakgebied, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit).
functieeisen
 • Waterschap Vallei en Veluwe is op zoek naar een Technisch Beheerder GIS (TB-GIS) met een aantoonbaar brede basiskennis over de functionaliteit van de gangbare GIS applicaties. Een passende Hbo opleiding en 3 jaar werkervaring is daarom voor ons een uitgangspunt.
 • Daarbij heb je uitgebreide kennis van de onderliggende GIS/IT technieken met de focus op stabiele applicaties met de focus op een 100% uptime.
 • Je hebt aantoonbare kennis van ArcGIS Enterprise, ArcGIS Desktop, QGIS, FME en PostgreSQL
 • Kennis van Oracle, SQL, Python en ESRI Enterprise is duidelijk een pré.
 • Naast de techniek geeft het omgaan met diverse soorten collega’s zoals technici, functionele beheerders en eindgebruikers jou veel energie. Je bent een echte teamspeler.
 • Om je goed te kunnen verbinden met de diverse doelgroepen binnen het waterschap is het noodzakelijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst, tenminste taalniveau B2.
contactinfo
Hebben we je interesse gewekt? Reageer dan vóór 18 augustus 2020 (via bovenstaande link).

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Jan Zweep (jzweep@vallei-veluwe.nl) of Corpé Mul (cmul@vallei-veluwe.nl). NB: de beantwoording van vragen kan door vakantie vertraagd worden. Stuur je vraag naar beide collega’s.

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 25 augustus 2020.

Opmerking voor werving- en selectiebureaus:
Waterschap Vallei en Veluwe maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van werving- en selectiebureaus of andere Intermediairs. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.