Vacatureindex


GIS medewerker waterbeheer

vacaturenr
2020-28
Maximaal aantal uren:
36
sluitingsdatum
29 februari 2020
bedrijfsinfo
Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Samen met 500 collega’s, onze omgeving en partners werken we aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Steeds vaker in het licht van circulaire economie, energietransitie en digitale transformatie. Om onze duurzame ambities waar te maken zijn wij continu op zoek naar gepassioneerde vakspecialisten en bedreven technici!  

Afdeling en team

Als GIS medewerker waterbeheer ga je aan de slag in het team data- en gegevensbeheer. Dit team bestaat uit 16 collega’s die zich elke dag bezig houden met het inwinnen, verwerken en ontsluiten van informatie over watersystemen, de waterketen en waterkeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld collega’s die zich bezig houden met het inmeten van watergangen en kunstwerken, maar zijn er ook collega’s zoals jij, die zich bezig houden met het beheren en muteren van data voor wat betreft de watersystemen en waterkeringen. Het is een team met veel inhoudelijke kennis op het gebied van waterbeheer.
functieomschrijving

Als GIS medewerker waterbeheer ben jij dé persoon die onze GIS specialisten ondersteunt. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het beheren van data voor de watersystemen en waterkeringen. Je levert hierdoor een belangrijke bijdrage aan het functioneren van de gehele data-gegevens-informatie cyclus.

Dit betekent concreet dat je veel bezig bent met het verwerken van data conform de standaard voor het beheerregister en BGT. Hierbij gaat het met name om het verwerken van vergunningen, revisies en meetdata. Verder ben jij verantwoordelijk voor het intekenen van wijzigingen en de technische administratie van bijvoorbeeld watergangen en kunstwerken. Hiervoor gebruiken wij de applicatie ArcGIS en daarnaast bijvoorbeeld ESRI GeoBGT.

arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige baan in een professionele, snel ontwikkelende, organisatie met een open en informele bedrijfscultuur. Samen met een team van enthousiaste collega’s werk je aan de duurzame wereld van morgen!  Daarnaast bieden we jou:
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.603 en €3.475 (schaal 8) afhankelijk van je ervaring;
 • Een individueel keuzebudget van 20% van je bruto jaar inkomen;
 • Een opleidingsbudget dat je kunt besteden aan een opleiding naar keuze;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie;
 • Flexibele werktijden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een jaarcontract met de intentie deze te verlengen naar een vast contract.
functieeisen
Wij zoeken een GIS medewerker waterbeheer die graag zorgvuldig en proactief te werk gaat. Je vindt het prettig om een functie in te vullen met een grote verantwoordelijkheid. Verder vragen wij:
 • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding;
 • Je hebt affiniteit met watersystemen en waterkeringen;
 • Je hebt ervaring opgedaan met de applicatie ArcGIS en bij voorkeur ook met ESRI GeoBGT;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, aangezien je veel in contact bent met
  collega’s.
contactinfo
Wij hopen dat je enthousiast bent geworden voor de functie van GIS medewerker waterbeheer. Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief én CV voor 28 februari.  

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 17 maart.

Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Edwin de Buijzer, teamleider, telefoon 06-54362245. Ben je na het lezen van de vacature nieuwsgierig geworden naar meer informatie over onze organisatie, bezoek dan de Waterschapkennisapp via www.vallei-veluwe.nl/kennisapps