Vacatureindex


Werkvoorbereider

vacaturenr
2020-23
Maximaal aantal uren:
36
sluitingsdatum
29 februari 2020
bedrijfsinfo
Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Samen met 500 collega’s, onze omgeving en partners werken we aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Steeds vaker in het licht van circulaire economie, energietransitie en digitale transformatie. We willen daar heel goed in zijn en zijn daarom regelmatig op zoek naar frisdenkers, gepassioneerde vakspecialisten, bedreven technici en bedrijfsvoering professionals die hun graag hun bijdrage leveren in het realiseren van duurzame ambities! 

Afdeling en team
Als Werkvoorbereider ga je aan de slag in het team bedrijfsbureau. Dit team bestaat uit specialisten die ondersteuning bieden aan de afdelingen Beheer Waterketen en Beheer Watersysteem. Het bedrijfsbureau bestaat in totaal uit 20 collega’s. Er zijn drie andere werkvoorbereiders werkzaam binnen het bedrijfsbureau. De werkvoorbereiders zijn verantwoordelijk voor het ondersteunen van de medewerkers op locaties buiten.
functieomschrijving
Als werkvoorbereider heb je een spilfunctie en vorm jij de schakel tussen binnen en buiten. Je bent dan ook veel op de locaties buiten te vinden en zorgt voor een goede werkvoorbereiding van de werkzaamheden in de ruimtelijke ordening en het waterbeheer. Hierbij kun je denken aan het cyclisch maaiwerk en het verbeteren van de oevers. Jij zorgt voor het maken van een bestek, de calculatie, aanbesteding en de financiële afwikkeling.

Je bent de vraagbaak voor je collega’s en externe samenwerkingspartners. Dit zijn bijvoorbeeld loonbedrijven die werk uitvoeren voor het Waterschap of een gemeente waarin de werkzaamheden plaatsvinden. Daarnaast heb je ook regelmatig contact met omwonenden, beheerders en projectleiders. Voor deze functie is het van belang dat jij kennis hebt van beheer in de openbare ruimte, dat je goed kunt communiceren op verschillende niveaus en stevig in je schoenen staat.

De werkzaamheden van een werkvoorbereider zijn erg divers. Wij zoeken iemand die goed kan schakelen, coördineren en plannen. Administratie en registratie is uiteraard ook onderdeel van je functie. Daarnaast zoeken wij voor deze functie een werkvoorbereider die affiniteit heeft met een digitalisering en automatisering, dit in verband met de toenemende mate van digitalisering in het werk. Het is aan jou om hier het voortouw in te nemen en je collega’s in mee te nemen.
arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige baan in een professionele organisatie met een open en informele bedrijfscultuur. Samen met een team van enthousiaste collega’s werk je aan de duurzame wereld van morgen! Daarnaast bieden we jou:
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.603 en €3.475 (schaal 8 op basis van 36 uur) afhankelijk van je ervaring;
 • Een individueel keuzebudget van 20% van je bruto jaar inkomen;
 • Een opleidingsbudget dat je kunt besteden aan opleidingen, trainingen, coaching en cursussen;
 • Flexibele werktijden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een jaarcontract met de intentie deze te verlengen naar een vast contract.
functieeisen
 • Je beschikt over minimaal een MBO 4 diploma richting groen of civiele techniek;
 • Je hebt ervaring met werkvoorbereiding en calculeren;
 • Je kunt goed overweg met digitale systemen en vindt het leuk om hier mee bezig te zijn;
 • Je beschikt over een rijbewijs;
 • Je beschikt over een VCA;
 • Je bent een proactieve, klantgerichte medewerker met goede communicatieve vaardigheden.
contactinfo

Als je interesse hebt reageer dan vóór 28 februari 2020.

De gesprekken zullen plaatsvinden op 10 maart in de ochtend.

Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Richard Sierat, teamleider Bedrijfsbureau (telefoon 06-27528226). Ben je na het lezen van de vacature nieuwsgierig geworden naar meer van Waterschap Vallei en Veluwe, bezoek dan de Waterschapkennisapp via www.vallei-veluwe.nl/kennisapps