Vacatureindex


Stagiairs Hbo/WO veranderkunde, gedragskunde en/of transitiemanagement

Ben jij onze veranderaar?

Voor het team Circulaire economie, Energietransitie en CO2-reductie zijn wij per 1 september 2021 op zoek naar een tweetal 

Stagiairs Hbo/WO veranderkunde, gedragskunde en/of transitiemanagement (3e jaars)
Standplaats: Apeldoorn
32 - 36 uur per week
vacaturenr
S2021-2
Maximaal aantal uren:
36
bedrijfsinfo
Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 550 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Steeds vaker in het licht van circulaire economie, energietransitie en digitale transformatie. We willen daar heel goed in zijn en zijn daarom regelmatig op zoek naar frisdenkers, gepassioneerde vakspecialisten, bedreven technici en bedrijfsvoering professionals die graag hun bijdrage leveren in het realiseren van duurzame ambities!
functieomschrijving
Momenteel zijn we al een energie neutrale organisatie, maar met jouw hulp zouden we graag stappen zetten richting een energie positieve organisatie. We werken hierbij volgens de circulaire principes. We zijn op zoek naar eenvoudige stappen, die we kunnen zetten om in de gewenste richting te bewegen. Wat is de stap die de tractorbestuurder kan zetten en welke stap past het beste bij de beheerder van de rioolwaterzuivering en welke stap kun je zelf zetten?
Onderzoek de wijze waarop we de duurzaamheidsambities het beste kunnen uitrollen en hoe differentiëren we hierin gelet op de verschillen tussen collega’s? Voor een tweetal geïdentificeerde problemen zoeken jullie bijvoorbeeld via de methode Design Thinking naar oplossingen, maar andere methoden zijn natuurlijk ook mogelijk.
arbeidsvoorwaarden
Je kan rekenen op een divers en gezellig team, waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Hiernaast hebben we flexibele werktijden en ontvang je ee stagevergoeding. Door deze stage zal je veel ervaring kunnen opdoen in het werkveld over het thema veranderen. Daarbij staan we natuurlijk open voor jouw ideeën en bieden volop ruimte voor jou om je te ontwikkelen in je leerdoelen.
functieeisen
Met jouw positieve mindset en missie om het klimaat positief te veranderen, ga jij doelgericht en op innovatieve wijze aan de slag met deze opdracht. Je kan goed samenwerken en je vindt het leuk om dingen uit te zoeken. Daarbij kan je goed zelfstandig werken en ben je niet bang om vragen te stellen of online contact te leggen. We zijn op zoek naar iemand die achtergrond heeft in veranderkunde, gedragskunde, transitiemanagement.
contactinfo
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan met je motivatie en cv (via bovenstaande link) en wij nemen contact met je op! Kijk eens op onze site (https://www.vallei-veluwe.nl/) voor meer informatie over wat we doen.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Yvonne Vlek (yvlek@vallei-veluwe.nl, tel. 06-11169875) of Wim van Vilsteren (wvanvilsteren@vallei-veluwe.nl, tel. 06-10928881).