Vacatureindex


Meeloopstage Mbo4 student (werktuigbouwkunde, elektro- of besturingstechniek)

Voor het team Beleid en Advies Waterbeheer zijn wij op zoek naar een 3e of 4e jaars Mbo-4 student voor een

Meeloopstage (studierichting werktuigbouwkunde, elektro- of besturingstechniek)
Startdatum: 1 september 2021 of 1 februari 2022


vacaturenr
S2021-4
bedrijfsinfo
Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 550 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Steeds vaker in het licht van circulaire economie, energietransitie en digitale transformatie. We willen daar heel goed in zijn en zijn daarom regelmatig op zoek naar frisdenkers, gepassioneerde vakspecialisten, bedreven technici en bedrijfsvoering professionals die graag hun bijdrage leveren in het realiseren van duurzame ambities!
functieomschrijving
Je gaat aan het werk bij de vakgroep installatiebeheer. Zij beheren technische installaties zoals poldergemalen, beweegbare stuwen en meetinstallaties voor bijvoorbeeld de waterstand. Als deze installaties niet goed functioneren loopt een deel van ons werkgebied vol met water, of komt droog te staan. Belangrijk dus voor onze inwoners en (agrarische) bedrijven!
Wij beheren heel veel van deze installaties, het is daarom zaak om de gegevens van de installaties digitaal te verwerken. Help jij ons om deze basis voor tal van werkzaamheden op orde te brengen?
Samen met een ervaren installatiebeheerder ga jij op pad langs de objecten in onze watergangen (denk hierbij aan stuwen, gemalen en dergelijke) om de gegevens van deze installaties en sensoren te inventariseren en vast te leggen in het digitale systeem. Vervolgens zullen deze gegevens moeten worden bijgewerkt in onze technische tekeningen. Hiervoor zul je nauw contact houden met onze collega’s van de tekenkamer.
arbeidsvoorwaarden
Werken bij het waterschap betekent dat je bijdraagt aan je eigen leefomgeving. Deze stage biedt je de kans om veel buiten op mooie locaties bezig te zijn.
De directe collega’s hebben veel kennis en ervaring en willen dat graag met jou delen!
functieeisen
Technisch inzicht is nodig om dit werk om een goede manier te doen. Daarbij is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt. Wat je precies gaat doen leggen wij je uit! Je checkt en verwerkt de gegevens digitaal. Kennis van het systeem doe je op tijdens het werk. Algemene digitale vaardigheden en het kunnen lezen van technische tekeningen zijn daarbij nodig.
Een rijbewijs is vereist, omdat je na enige tijd ook zelf op pad zult gaan.
contactinfo
Enthousiast geworden?
Herken jij je in dit profiel en wil je reageren? Solliciteer dan via bovenstaande link en voeg je motivatiebrief en cv bij. Reageer direct want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit deze stagevacature.

Heb je nog vragen of wil je meer weten?
Als je vragen hebt over de inhoud van de stagevacature en de sollicitatieprocedure, kun je die stellen aan Jojanneke van der Molen, teamleider, tel. 06-50499699.
Voor meer informatie over wat wij doen kun je meer lezen op onze website https://www.vallei-veluwe.nl/.