Vacatureindex


Beleidsmedewerker waterkwantiteit (hydroloog)

Binnen de afdeling Plannen en Projecten, team Advies & Beleid, zijn wij op zoek naar een

Beleidsmedewerker waterkwantiteit (hydroloog)
Standplaats: Apeldoorn
32 uur per week voor een periode van 3 jaar
Maximaal € 4.550,- bruto per maand (schaal 10 op basis van 36 uur)
vacaturenr
2021-24
Maximaal aantal uren:
32
sluitingsdatum
10 augustus 2021
bedrijfsinfo
Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Samen met 550 collega’s, onze omgeving en partners werken we aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Steeds vaker in het licht van circulaire economie, energietransitie en digitale transformatie. We willen daar heel goed in zijn en zijn daarom regelmatig op zoek naar frisdenkers, gepassioneerde vakspecialisten, bedreven technici en bedrijfsvoering professionals die hun graag hun bijdrage leveren in het realiseren van duurzame ambities! Voor meer algemene informatie verwijzen wij je naar de waterschapskennisapps https://www.vallei-veluwe.nl/kennisapp.

Afdeling en team
Als Beleidsmedewerker waterkwantiteit ga je aan de slag op de afdeling Plannen en Projecten. Hier werken zo’n 150 vaste medewerkers en circa 30 inhuurkrachten, ingedeeld in vier teams: Advies & Beleid, Leefomgeving, Projecten waterketen, contracten en beheersing en Projecten watersysteem (inclusief veiligheid). De vacature van Beleidsmedewerker waterkwantiteit wordt gesteld binnen het team Advies & Beleid. Dit team houdt zich bezig met het opstellen van beleid en inhoudelijke advisering voor de diverse projecten en reguliere werkzaamheden van het waterschap. Het is een team met veel inhoudelijke kennis van hydrologie, ecologie, waterkwaliteit, waterbeheer en geotechniek.
functieomschrijving
Als Beleidsmedewerker waterkwantiteit werk je aan het realiseren van de doelen uit ons Waterbeheerprogramma voor het thema Voldoende water. Je werkt onder andere aan programma's in landelijk gebied, zoals watertekort/wateroverlast, peilbesluiten. Je kunt praktijk en beleid verbinden. Je bent in staat om in- en extern zelfstandig analyses uit te voeren, meetgegevens te verwerken en heldere adviezen te geven. Je hebt ervaring met de werking van oppervlaktewater- en grondwatersystemen, je kunt beide kennisvelden integraal beoordelen. Jij kunt de gevolgen van klimaatverandering op het watersysteem in beeld brengen. Praktische ervaring met grondwatermodellering is een pré. De werkzaamheden voer je uit op basis van een gedegen inhoudelijke kennis en dat doe je op een gestructureerde manier. Daarbij heb je voldoende aandacht voor het afmaken van het werk en ben je in staat om je advies op een begrijpelijke wijze over te brengen op je collega’s.
arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige baan in een open organisatie met korte communicatielijnen waarbij verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen.
Het salaris is afhankelijk van meegebrachte ervaring en zal liggen tussen € 3.306,- en € 4.550,- bruto per maand (schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek.
Daarnaast hebben wij een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden en een individueel keuzebudget (21% van je salaris inclusief vakantiegeld). Verder krijg je de beschikking over een persoonlijk budget om opleidingen, cursussen en activiteiten te volgen (interessant voor je vakgebied, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit) en krijg je een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per thuiswerkdag en een vergoeding van maximaal € 850,- om je thuiswerkplek in te richten.

Dit is een tijdelijke functie voor 3 jaar. Verlenging is een mogelijkheid.
functieeisen
Je hebt:
  • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding bij voorkeur in de richting hydrologie/civiele techniek.
  • Circa 3 jaar werkervaring met analyseren, modelleren en adviseren rondom het thema waterkwantiteit.
  • Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk).
  • Je bent in staat om proactief, planmatig en gestructureerd te werk te gaan.
contactinfo
Hebben we je interesse gewekt? Reageer dan vóór 10 augustus 2021 (via bovenstaande link).

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 19 augustus 2021 in de middag.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Arnoud Keizer, beleidsadviseur, tel. 06-20327350 of Ans Elffrink, beleidsmedewerker, tel. 06-11733139.