Vacatureindex


Medewerker Facilitair Beleid

Voor het team Communicatie en Dienstverlening zijn wij op zoek naar een Medewerker Facilitair Beleid voor 32-36 per week. De standplaats is Apeldoorn.
vacaturenr
2021-39
Maximaal aantal uren:
36
locatie
Apeldoorn
sluitingsdatum
19 oktober 2021
bedrijfsinfo
Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 550 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Steeds vaker in het licht van circulaire economie, energietransitie en digitale transformatie. We willen daar heel goed in zijn en zijn daarom regelmatig op zoek naar frisdenkers, gepassioneerde vakspecialisten, bedreven technici en bedrijfsvoering professionals die graag hun bijdrage leveren in het realiseren van duurzame ambities!

Team Communicatie en Dienstverlening
Het team bestaat uit de clusters Communicatie, KCC en Facilitair. Vanuit alle disciplines draagt het team bij aan een goedlopend primair proces, waarbij we aan de voorzijde onze expertise inbrengen, regie voeren op de uitwerking en uitvoering daarvan en monitoren wat de (tussen)resultaten zijn. Voor het cluster Facilitair betekent dit dat we steeds minder uitvoerend worden en meer regievoerend en adviserend. Nieuw beleid dat wordt en is ontwikkeld, vraagt tegelijkertijd een andere rol, waarbij we op basis van gelijkwaardigheid samenwerken in de organisatie en vanuit onze expertise proactief adviseren. Om die rol waar te kunnen maken zoeken we een Medewerker Facilitair Beleid.
functieomschrijving
 • Je houdt ontwikkelingen in de gaten op het gebied van huistvesting, beveiliging, mobiliteit, catering, BHV, schoonmaak, groenbeheer, afvalbeheer, multifunctionals en vertaalt deze naar het waterschap.
 • Je maakt beleidsnotities en brengt deze samen met de coördinator verder in proces.
 • Je bent de eerstverantwoordelijke voor het dienstautobeleid en –beheer. Je maakt rapportages, bewaakt de kaders en beoordeelt de aanvragen voor dienstauto’s. Je werkt datagedreven, met oog voor belangen en haalbaarheid. Je bent aanspreekpunt voor de wagenparkcommissie en de organisatie.
 • Je levert een actieve bijdrage aan aanbestedingen van grote contracten.
 • Je stuurt op contractbeheer van facilitaire contracten en draagt zorg voor archivering.
 • Je bent coördinator BHV.
arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een organisatie die ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel heeft staan.
Voor deze functie ontvang je een salaris dat afhankelijk is van meegebrachte ervaring en zal liggen tussen € 2.966,- en € 4.024,- bruto per maand (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek.
Je ontvangt daarboven een individueel keuzebudget van maar liefst 21% die je kunt laten uitbetalen of kunt inzetten voor bijvoorbeeld het kopen van extra verlof of het volgen van een opleiding. Wanneer je thuiswerkt ontvang je een thuiswerkvergoeding en voor iedere medewerker is er ruim budget om je verder te ontwikkelen en vitaal te blijven.
functieeisen
 • Je hebt een afgeronde opleiding Facility Management op Hbo-niveau.
 • Je beschikt over tenminste twee jaar relevante werkervaring.
 • Je bent proactief. Een echte aanpakker die service hoog in het vaandel heeft, zonder de eigen doelen uit het oog te verliezen.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Je werkt graag samen maar bent ook in staat om zelfstandig te werken.
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid, je beschikt over relativeringsvermogen en bent praktisch ingesteld.
contactinfo
Enthousiast geworden?
Herken jij je in dit profiel en wil je reageren? Solliciteer dan vóór 19 oktober 2021 via bovenstaande link d.m.v. een motivatie en cv.

De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 28 oktober 2021 in de middag.

Heb je nog vragen of wil je meer weten?
Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature of de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Juliet Spee, Coördinator Facilitair, tel. 06-20566699.