BBL Onderhoudsmonteur mechanisch

Standplaats: Amersfoort
32 uur per week
Salaris: € 2475 - € 2940

Wil jij je technische deskundigheid inzetten en bijdragen aan een duurzaam en energieneutraal Nederland? Duik in de wereld van Waterschap Vallei en Veluwe. Met ruim 550 medewerkers werken wij iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater en schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Onze onderhoudsmonteurs spelen daarbij een belangrijke rol.

Water verandert je wereld

Wij bieden je de mogelijkheid om in combinatie van werken en leren je te bekwamen in het technisch onderhoud van rioolwaterzuiveringsinstallaties en objecten van de watersystemen.
Je bent belast met het technisch onderhoud aan de installaties en controleert of ze goed werken. Onder leiding van een ervaren onderhoudsmonteur ga je 4 dagen in de week aan het werk. Eén dag in de week ga je naar school.
Binnen het werkgebied ben je werkzaam op de rioolwaterzuiveringsinstallatie te Amersfoort (standplaats).

Bovendien werk je vaak ook nog in dienst van de natuur. Dat geeft je werk een heel ander perspectief. We zeggen niet voor niets: water verandert je wereld.

Wat breng jij mee?

We zoeken een enthousiaste, flexibele collega met een vooropleiding VMBO (techniek). Ook  ben je bereid als BBL-er een mbo-opleiding te volgen op niveau 3 of 4 in mechanische techniek.
Verder ben je enthousiast, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, ben je een teamplayer maar kun je ook goed zelfstandig werken.
Je bent woonachtig in de regio Amersfoort.

Dit bieden wij jou

Bij Waterschap Vallei en Veluwe stellen wij daar graag een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden tegenover. Zo mag je rekenen op een bruto startsalaris van maximaal € 2.475,- bij een 36-urige werkweek. Dit salaris is opgebouwd uit een bruto basissalaris van maximaal € 2.046,- en een Individueel Keuze Budget (IKB) van 21% (inclusief 8% vakantiegeld) wat neerkomt op maximaal € 429,- bruto. Je kunt zelf bepalen hoe je jouw IKB-budget inzet. Je kunt het een jaar sparen en aan het einde van het jaar uit laten betalen, je kunt er extra vakantiedagen van opnemen of maandelijks laten uitbetalen. Er is een mogelijkheid om te groeien in het bruto salaris.
Je krijgt een laptop en een smartphone. Ook voor werkkleding wordt gezorgd.
Omdat we jouw groei en ontwikkeling belangrijk vinden krijg je ook nog een budget om te besteden aan opleidingen, cursussen en trainingen. Verder tref je bij ons een leuk en gezellig team en veel flexibiliteit in werktijden. Je krijgt in principe een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.

Contactpersoon

teamleider regio Amersfoort

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

sollicitatie
1. Solliciteer
Leuke functie gevonden?
selectie_1
2. Selectie
Ben je geschikt?
tweede_gesprek_1
3. Kennismaking
We gaan wat dieper in op de materie
arbeidsvoorwaardengesprek
4. Contractvoorstel
Wat zijn de arbeidsvoorwaarden
in_dienst_1
5. In dienst
Ondertekening van het contract