BBL Waterbeheer

Standplaats: Twello
32 uur per week
Salaris: € 2332 - € 2503

Wil jij leren en werken tegelijkertijd en bijdragen aan een duurzaam en energieneutraal Nederland? Duik in de wereld van Waterschap Vallei en Veluwe. Met ruim 650 medewerkers werken wij iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd rioolwater en voldoende schoon water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Onze ambitie: in 2050 volledig circulair en klimaatpositief zijn. Onze cultuurtechnisch medewerkers en gebiedsbeheerders spelen daarbij een belangrijke rol.

Water verandert je wereld

Binnen Waterschap Vallei en Veluwe krijg je de mogelijkheid om werken met leren te combineren en jezelf te ontwikkelen tot een ervaren cultuurtechnisch medewerker. Onder leiding van een ervaren collega’s ga je 4 dagen in de week aan het werk. De werktijden zijn van 7.30 – 16.00 uur. Eén dag in de week volg je de opleiding.

Jouw werkdag begint meestal met een kopje koffie op het Rayonkantoor. Hier worden de  bijzonderheden van de dag besproken. Na deze start spreek je het plan van die dag door met jouw collega of de coördinator en ga je met je collega op pad.

Je verricht onderhoudswerkzaamheden aan het watersysteem. Denk daarbij aan het maaien met een bosmaaier rondom obstakels of beplantingen, het scheppen van blad, lichte snoei- en zaagwerkzaamheden, beschoeiingen zetten en het schoonmaken van bladroosters. Je voert inventarisaties uit op het gebied van het watersysteem. Zo controleer je o.a. of er sprake is van een goede doorstroming en of er sprake is van beplanting, beschoeiing of obstakels. De door jou uitgevoerde werkzaamheden koppel je terug, zodat voor collega’s duidelijk is wat jij waar en wanneer hebt gedaan. Verder handel je eventueel meldingen af met behulp van het klachten- en meldingen systeem in het rayon en heb je contact met bewoners.

Werkgebied en team
Ons werkgebied is verdeeld in vier rayons (Noord, Oost, Zuid en West). Jouw werkgebied is het prachtige IJsselvallei wat valt onder rayon Oost, het rayonkantoor is gelegen in Twello. Je werk direct samen met twee collega’s en bent onderdeel van een team met twintig gedreven en enthousiaste vakmensen.

Wat breng jij mee?

We zoeken een actieve collega die bereid is om een mbo-4 opleiding te volgen in de richting van watermanagement. Verder ben je enthousiast, weet je van aanpakken en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig werken en je bent leergierig.

Dit bieden wij jou

Bij Waterschap Vallei en Veluwe stellen wij daar graag een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden tegenover. Je krijgt in principe een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding, dat is twee of drie jaar afhankelijk van je vooropleiding.

Verder mag je rekenen op:
  • een bruto maandsalaris van maximaal € 2.503,- (schaal 0) bij een 36-urige werkweek;
  • Individueel Keuze Budget (IKB) van 21% (inclusief 8% vakantiegeld), maximaal € 525,- bruto per maand. Je kan dit per maand of per jaar laten uitbetalen óf er bijvoorbeeld extra vakantiedagen van kopen;
  • een vergoeding voor werken met bijzondere eisen € 144,- per maand en een vaste verblijfskosten vergoeding van € 62,11 per maand;
  • bedrijfskleding;
  • een laptop en een smartphone in bruikleen;
  • een leuk en gezellig team met veel flexibiliteit in werktijden.

Contactpersoon

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

sollicitatie
1. Solliciteer
Leuke functie gevonden?
selectie_1
2. Selectie
Ben je geschikt?
tweede_gesprek_1
3. Kennismaking
We gaan wat dieper in op de materie
arbeidsvoorwaardengesprek
4. Contractvoorstel
Wat zijn de arbeidsvoorwaarden
in_dienst_1
5. In dienst
Ondertekening van het contract