BBL waterbeheer

Standplaats: rayon West (Baarn)
32 uur per week
Salaris: € 2698 - € 3138
Sluitingsdatum: 20-02-2023

Wil jij leren en werken tegelijkertijd en bijdragen aan een duurzaam en energieneutraal Nederland? Duik in de wereld van Waterschap Vallei en Veluwe. Met 600 medewerkers werken wij iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater en schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Onze cultuurtechnisch medewerkers en gebiedsbeheerders spelen daarbij een belangrijke rol.

Water verandert je wereld

Binnen Waterschap Vallei en Veluwe krijg je de mogelijkheid om werken met leren te combineren en jezelf te ontwikkelen tot een ervaren cultuurtechnisch medewerker. Onder leiding van een ervaren medewerker gebiedsbeheer en gebiedscoördinator ga je 4 dagen in de week aan het werk. De werktijden zijn van 7.30 – 16.00 uur. Eén dag in de week volg je de opleiding.

Wat ga je doen?
Jouw werkdag begint meestal met een kopje koffie op het rayonkantoor. Hier worden de  bijzonderheden van de dag besproken. Na deze start spreek je het plan van die dag door met jouw collega of de coördinator en ga je met je collega op pad.
Je verricht onderhoudswerkzaamheden aan het watersysteem. Denk daarbij aan het maaien met een bosmaaier rondom obstakels of beplantingen, het scheppen van blad, lichte snoei- en zaagwerkzaamheden, beschoeiingen zetten en het schoonmaken van bladroosters.
Je voert inventarisaties uit op het gebied van het watersysteem. Zo controleer je o.a. of er sprake is van een goede doorstroming en of er sprake is van beplanting, beschoeiing of obstakels.
De door jou uitgevoerde werkzaamheden koppel je terug, zodat voor collega’s duidelijk is wat jij waar en wanneer hebt gedaan.
Verder handel je meldingen af met behulp van het klachten- en meldingen systeem in het rayon en heb je contact met bewoners.

Werkgebied
Binnen het werkgebied ben je werkzaam in het gebied van rayon West met als standplaats Baarn (Kleine Gat).

Wat breng jij mee?

We zoeken een actieve, flexibele collega die uiteindelijk een niveau 4 opleiding volgt in de richting van watermanagement. Verder ben je enthousiast, weet je van aanpakken en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een echte teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig werken.
Bovendien werk je ook nog in dienst van de natuur. Dat geeft je werk een heel ander perspectief. We zeggen niet voor niets: water verandert je wereld.

Dit bieden wij jou

Bij Waterschap Vallei en Veluwe stellen wij daar graag een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden tegenover. Zo mag je rekenen op een bruto salaris van maximaal € 3.138,- bij een 36-urige werkweek. Dit salaris is opgebouwd uit een bruto basissalaris van maximaal € 2.594,- en een Individueel Keuze Budget (IKB) van 21% (inclusief 8% vakantiegeld) wat neerkomt op maximaal € 544,- bruto. Je kunt zelf bepalen hoe je jouw IKB-budget inzet. Je kunt het een jaar sparen en aan het einde van het jaar uit laten betalen, je kunt er extra vakantiedagen van opnemen of maandelijks laten uitbetalen.

Je krijgt een laptop en een smartphone in bruikleen. Ook voor bedrijfskleding wordt gezorgd.
Omdat we jouw groei en ontwikkeling belangrijk vinden krijg je ook nog de mogelijkheid tijd te besteden aan aanvullende opleidingen, cursussen en trainingen. Verder tref je bij ons een leuk en gezellig team en veel flexibiliteit in werktijden. Je krijgt in principe een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.

Contactpersoon

recruiter

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

sollicitatie
1. Solliciteer
Leuke functie gevonden?
selectie_1
2. Selectie
Ben je geschikt?
tweede_gesprek_1
3. Kennismaking
We gaan wat dieper in op de materie
arbeidsvoorwaardengesprek
4. Contractvoorstel
Wat zijn de arbeidsvoorwaarden
in_dienst_1
5. In dienst
Ondertekening van het contract