Afstudeerstagiair(s) mbo

Standplaats: Apeldoorn
36 uur per week
Salaris: € 431

Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 550 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Steeds vaker in het licht van circulaire economie, energietransitie en digitale transformatie. We willen daar heel goed in zijn en zijn daarom regelmatig op zoek naar frisdenkers, gepassioneerde vakspecialisten, bedreven technici en bedrijfsvoering professionals die graag hun bijdrage leveren in het realiseren van duurzame ambities! Voor informatie over wat wij doen kun je meer lezen op onze website: https://www.vallei-veluwe.nl/.

Voor het team Toezicht en Handhaving zijn wij voor de inventarisatie van grondwateronttrekkingen en -lozingen per augustus 2022 op zoek naar twee afstudeerstagiair(s) mbo.

Water verandert je wereld

In het kader van het op orde brengen van de registratie grondwateronttrekkingen en -lozingen is het nodig om onttrekkings- en lozingslocaties te bezoeken. Met dat bezoek wordt vastgesteld of er sprake is van een grondwateronttrekking en/of -lozing. Op basis van de verzamelde gegevens zal bepaald worden of voor de onttrekking en/of lozing een melding moet worden gedaan of dat een vergunning nodig is.
In deze stage wordt verwacht dat je na een inwerkperiode van enkele weken zelfstandig werkzaamheden kunt uitvoeren. De uitwerking van informatie zal op kantoor en thuis kunnen plaatsvinden.

Wat breng jij mee?

Jij bent bezig met het behalen van een mbo-diploma, niveau 3 of 4 richting procestechnologie, milieukunde of civiele techniek. Een opleiding waarbij vakken op het gebied van toezicht en handhaving onderdeel uitmaken van het lessenpakket is een pré. Affiniteit met de wet- en regelgeving en industriële processen of agrarische bedrijven is noodzakelijk.
Je bent een op samenwerking gericht persoon die gemakkelijk relaties opbouwt met collega’s en onze partners. Je bent besluit- en communicatief vaardig, weet de juiste aanpak te kiezen en kunt goed omgaan met weerstand. 
Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Apeldoorn/Amersfoort. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Dit bieden wij jou

Met deze stage kun je beleven of het werken bij toezicht en handhaving binnen een waterschap bij je eigen ambities past en kun je bijdragen aan ons werk, het werk dat team Toezicht en Handhaving van Waterschap Vallei en Veluwe doet voor het watersysteem.
Het team Toezicht en Handhaving bestaat uit 27 medewerkers met heffingstechnologen, toezichthouders, BOA’s en administratieve ondersteuners. Je kunt rekenen op een divers team, waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Hiernaast hebben we flexibele werktijden en krijg je een stagevergoeding van € 425,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Contactpersoon

Beleidsadviseur Discrepantie, Toezicht en Handhaving

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

sollicitatie
1. Solliciteer
Leuke functie gevonden?
selectie_1
2. Selectie
Ben je geschikt?
tweede_gesprek_1
3. Kennismaking
We gaan wat dieper in op de materie
arbeidsvoorwaardengesprek
4. Contractvoorstel
Wat zijn de arbeidsvoorwaarden
in_dienst_1
5. In dienst
Ondertekening van het contract