Meeloopstage Facility Management (hbo)

Standplaats: Apeldoorn
36 uur per week
Salaris: € 498
deel deze vacature

Wil jij als stagiair Facility Management ervaring opdoen, jezelf ontwikkelen en ook nog bijdragen aan een duurzaam en energieneutraal Nederland? Duik in de wereld van Waterschap Vallei en Veluwe. Met 650 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd rioolwater en schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Steeds vaker in het licht van circulaire economie, energietransitie en digitale transformatie. We willen daar heel goed in zijn en zijn daarom regelmatig op zoek naar frisdenkers, gepassioneerde vakspecialisten, bedreven technici en bedrijfsvoering professionals die graag hun bijdrage leveren in het realiseren van duurzame ambities!

Water verandert je wereld

Bij team Facilitair en Huisvesting zit dienstverlening in ons bloed. We helpen je graag verder en bedenken samen met elkaar oplossingen. Je kunt bij ons terecht voor vragen op het gebied van huisvesting, gebouwbeheer, beveiliging, mobiliteit, dienstkleding, postverzorging, catering, BHV, schoonmaak, groenbeheer, afvalbeheer en bijvoorbeeld de printers.

De organisatie is de afgelopen jaren heel hard gegroeid. Dat vraagt natuurlijk om meer nog professioneler, efficiënter en meer vastgelegde processen.

De productdienstcatalogus van ons waterschap is lang geleden gemaakt, en dus echt toe aan een opfrisbeurt. Jij gaat alles nalopen, bekijken en aanpassen waar nodig. Je begint bijvoorbeeld met de informatie die je nodig hebt bij de collega's in de organisatie ophalen. Dat leg je vervolgens vast. Als je voor je opdracht meer of uitgebreider werk moet doen kan je zelfs kijken hoe die informatie vervolgens het beste op onze intranetpagina kan komen, zodat iedereen de informatie kan vinden.

Daarnaast willen we je zo veel mogelijk leren over hoe het eraan toe gaat in een team als dat van ons. Je loopt mee met collega’s en in overleg bekijken we specifiek wat jij wilt leren.

Wat breng jij mee?

  • Je bent derdejaars student hbo Facility Management.
  • Je bent enthousiast en niet bang om vragen te stellen.
  • Je bent goed in het schrijven van teksten (processen).

Dit bieden wij jou

Wil jij meer leren over alle aspecten van het facilitaire vak? Na een stage bij Waterschap Vallei en Veluwe ben je een mooie ervaring rijker!

Je kunt rekenen op een divers en gezellig team, waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Hiernaast hebben we flexibele werktijden en krijg je een stagevergoeding van € 498,75 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt een inhoudelijk begeleider.

Contactpersoon

Coördinator facilitair

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

sollicitatie
1. Solliciteer
Leuke functie gevonden?
selectie_1
2. Selectie
Ben je geschikt?
tweede_gesprek_1
3. Kennismaking
We gaan wat dieper in op de materie
arbeidsvoorwaardengesprek
4. Contractvoorstel
Wat zijn de arbeidsvoorwaarden
in_dienst_1
5. In dienst
Ondertekening van het contract