Stagiair chemische technologie

Standplaats: Apeldoorn
36 uur per week
Salaris: € 425
Sluitingsdatum: 31-01-2022

Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 550 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Steeds vaker in het licht van circulaire economie, energietransitie en digitale transformatie. We willen daar heel goed in zijn en zijn daarom regelmatig op zoek naar frisdenkers, gepassioneerde vakspecialisten, bedreven technici en bedrijfsvoering professionals die graag hun bijdrage leveren in het realiseren van duurzame ambities!

Voor het team Centrale Regie zijn wij per 1 februari 2022 opzoek  naar een 3e of 4e jaars stagiair.

Water verandert je wereld

Je gaat onderzoeken welke operationele maatregelen Waterschap Vallei en Veluwe kan treffen om het polyelectrolyt (PE) verbruik te verlagen bij de ontwatering van slib. Dit doe je door middel van literatuur, laboratoriumonderzoek en mogelijk pilot onderzoek. Voor een deel van je tijd zul je hiervoor naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie of het hoofdkantoor in Apeldoorn moeten komen. Het is een opdracht waarin we de nodige zelfstandigheid verwachten qua aanpak, analyse en rapportage. Inhoudelijk kun je sparren met medewerkers uit het team en zal een begeleider aangewezen worden.

Wat breng jij mee?

We zoeken een student chemische technologie of verwante opleiding. We zoeken iemand die nieuwsgierig is, zelf met ideeën en initiatieven komt, zelfstandig kan werken en analytisch vermogen heeft. Verder is het ook belangrijk dat je gevoel hebt voor laboratoriumapparatuur en de vertaling kan maken van theorie naar praktijk.

Dit bieden wij jou

Deze opdracht is interessant voor jou omdat je hiermee echt een maatschappelijke bijdrage kan leveren aan een mogelijke oplossing voor het verminderen van het gebruik van hulpstof (PE) in het zuiveringsproces en daarmee de CO2 voetafdruk van het waterschap te verlagen. Je komt te werken in integraal team die zich zowel met het waterzuiveringsproces bezig houdt als ook met het watersysteem en daarmee zicht heeft op de gehele watercyclus. Je wordt begeleid door onze slibcoördinator en werkt ook nauw samen met procestechnologen.

Je kan rekenen op een divers en gezellig team, waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Hiernaast hebben we flexibele werktijden en krijg je een stagevergoeding van € 425 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Contactpersoon

teamleider Centrale Regie

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

sollicitatie
1. Solliciteer
Leuke functie gevonden?
selectie_1
2. Selectie
Ben je geschikt?
tweede_gesprek_1
3. Kennismaking
We gaan wat dieper in op de materie
arbeidsvoorwaardengesprek
4. Contractvoorstel
Wat zijn de arbeidsvoorwaarden
in_dienst_1
5. In dienst
Ondertekening van het contract