Stagiair 'Welleninspectie'

Standplaats: Apeldoorn
36 uur per week
Salaris: € 483

Wil jij als stagiair ‘welleninspectie’ ervaring opdoen, jezelf ontwikkelen en tevens bijdragen aan een duurzaam en energieneutraal Nederland? Duik in de wereld van Waterschap Vallei en Veluwe.
Met ruim 600 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater en schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Steeds vaker in het licht van circulaire economie, energietransitie en digitale transformatie. We willen daar heel goed in zijn en zijn daarom regelmatig op zoek naar frisdenkers, gepassioneerde vakspecialisten, bedreven technici en bedrijfsvoering professionals die graag hun bijdrage leveren in het realiseren van duurzame ambities!

Voor het programma Waterveiligheid zijn wij per september 2023 op zoek naar een stagiair hbo of wo bachelor 3e of 4e jaars.

Water verandert je wereld

In deze stageopdracht onderzoek je de haalbaarheid van inspectietechnieken voor kwel/wellen om daarmee de inspectie inspanning te verminderen.
Uit de beoordeling is bekend welke dijken kwetsbaar zijn voor kwel/wellen en daarop moeten onze calamiteiteninspecties worden aangepast. Wat is inspectie-inspanning in ons waterschap. Over welke breedte moet worden geïnspecteerd?
Je bepaalt hoeveel mensen er voor de traditionele visuele inspectie nodig zijn en onderzoekt welke technische oplossingen er zijn om kwel/wellen te detecteren, wat de voor- en nadelen van die technieken zijn en wat dat met de inspectie inspanning doet.
Je inventariseert wat andere waterschappen doen om kwel/wellen te detecteren en vergroot daardoor je kennis van dijkveiligheid, calamiteitenorganisaties en de ontwikkeling en toepasbaarheid van innovatieve technieken.

Wat breng jij mee?

Wij zoeken iemand met inhoudelijke kennis en interesse op het gebied van waterveiligheid, en calamiteitenzorg. Je bent analytisch, zelfstandig, proactief en communicatief. Iemand die zich in een specifiek onderwerp wil verdiepen en het vraagstuk overziend tot een gewogen oordeel en advies kan komen. Iemand met oog voor theorie en praktijk. Je werkt vanuit en onder begeleiding van het waterschap maar legt ook contact met andere waterschappen en andere organisaties.

Dit bieden wij jou

Je kan rekenen op een divers en gezellig team, waarbij je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid krijgt. Hiernaast hebben we flexibele werktijden en krijg je een stagevergoeding van € 483,60 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt een inhoudelijk begeleider.

Contactpersoon

Beleidsmedewerker

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

sollicitatie
1. Solliciteer
Leuke functie gevonden?
selectie_1
2. Selectie
Ben je geschikt?
tweede_gesprek_1
3. Kennismaking
We gaan wat dieper in op de materie
arbeidsvoorwaardengesprek
4. Contractvoorstel
Wat zijn de arbeidsvoorwaarden
in_dienst_1
5. In dienst
Ondertekening van het contract