Stagiair 'Werken met water'

Standplaats: Apeldoorn
36 uur per week
Salaris: € 483

Wil jij als stagiair ‘werken met water’ ervaring opdoen, jezelf ontwikkelen en tevens bijdragen aan een duurzaam en energieneutraal Nederland? Duik in de wereld van Waterschap Vallei en Veluwe.
Met 600 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater en schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Steeds vaker in het licht van circulaire economie, energietransitie en digitale transformatie. We willen daar heel goed in zijn en zijn daarom regelmatig op zoek naar frisdenkers, gepassioneerde vakspecialisten, bedreven technici en bedrijfsvoering professionals die graag hun bijdrage leveren in het realiseren van duurzame ambities!

Voor het team Watersysteem en Veiligheid zijn wij op zoek naar een derdejaars student Land- en watermanagement of civiele techniek om tien weken lang kennis te maken met het werk van ons waterschap.

Water verandert je wereld

Jij gaat een inventarisatie maken van onze stuwen en gemalen (assets) om per asset de staat van onderhoud te bepalen. Met jouw werk weten we voor de toekomst waar we moeten investeren.
Omdat het steeds vaker hard regent, maar we ook steeds vaker te maken hebben met droogte, is het belangrijk dat we water weten vast te houden. Samen met je stagebegeleider stel je een factsheet per asset op om te kijken waar dat kan.

Daarnaast loop je mee met je stagebegeleider in het werk en leer je alles over het werk. Aan het eind van je stage weet jij meer over bijvoorbeeld baggeren, renovatie van stuwen en natuur-technisch ontgraven. Als je specifieke dingen wil leren staan we daar ook voor open, in overleg met je stagebegeleider kijken we dan wat mogelijk is.

Wat breng jij mee?

Je volgt een hbo-opleiding in de richting van land- en watermanagement of civiele techniek.

Dit bieden wij jou

Bij ons leer je een belangrijk onderdeel van Nederland kennen; watersystemen. Je leert alles over het werk van een waterschap en hoe we op een duurzame manier ons werk doen. We bieden je een plek om letterlijk met je voeten in de klei dit mooie vakgebied te ontdekken, en daar vervolgens mee aan de slag te gaan.

Je kunt rekenen op een divers en gezellig team, waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Hiernaast hebben we flexibele werktijden en krijg je een stagevergoeding van € 483,60 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt een inhoudelijk begeleider.

Contactpersoon

projectmedewerker

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

sollicitatie
1. Solliciteer
Leuke functie gevonden?
selectie_1
2. Selectie
Ben je geschikt?
tweede_gesprek_1
3. Kennismaking
We gaan wat dieper in op de materie
arbeidsvoorwaardengesprek
4. Contractvoorstel
Wat zijn de arbeidsvoorwaarden
in_dienst_1
5. In dienst
Ondertekening van het contract