Aanmelden bewonersbijeenkomst Westdijk op 28 oktober 2020We willen omwonenden graag informeren over deze volgende stap in het proces. Tijdens een bewonersbijeenkomst op woensdag 28 oktober 2020 word je kort bijgepraat over het project en is er gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast stelt de aannemer zich aan je voor. In verband met de geldende RIVM-richtlijnen werken we met inschrijving op een tijdstip en zorgen we ervoor dat er een beperkt aantal mensen per keer in de ruimte aanwezig is.
De bijeenkomst vindt plaats in Zorgboerderij De Veldmuis in Eemdijk. Je kan via dit formulier aangeven welk tijdstip je voorkeur heeft en met hoeveel personen je komt.

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens

Kom je met meerdere personen, waarmee jullie onderling de afstand van 1,5 meter aanhouden? Schrijf je dan los van elkaar in voor de bijeenkomst.

Voorkeurstijdstip *

Uiteraard houden we ons bij deze informatiebijeenkomst aan de geldende RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu)-richtlijnen. Uit voorzorg vragen we je adresgegevens om je, in geval van annulering van de informatiebijeenkomst, tijdig te kunnen informeren. Het waterschap vraagt de door jou opgegeven gegevens voor dit doel te mogen gebruiken.

Geef je toestemming aan Waterschap Vallei en Veluwe om je adresgegevens te gebruiken voor correspondentie over de bewonersbijeenkomst? *
Captcha *
U dient cookies te accepteren om deze captcha te kunnen gebruiken.