DeelgebiedbijeenkomstenBegin 2021 gaan we van start met de deelgebiedbijeenkomsten. In een deelgebiedbijeenkomst bepalen we samen de onderwerpen die op een later moment uitgewerkt gaan worden in de gebiedsateliers. Bij de deelgebiedbijeenkomsten zijn alle direct belanghebbenden van het gebied van harte welkom. De indeling van het projectgebied in deelgebieden staat op onderstaande kaart. De exacte data van de deelgebiedbijeenkomsten zijn op dit moment nog niet bekend. Vanwege corona zijn de bijeenkomsten digitaal.

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt om deel te nemen aan één of meer deelgebiedbijeenkomsten. Bijvoorbeeld: Ben je een direct belanghebbende bij het deelgebied de Haarsloot? Dan kun je je aanmelden voor deze deelgebiedbijeenkomst.

Door je aanmelding kunnen wij je informeren over de data van de bijeenkomst(en) en de wijze van aanmelden. Ook krijgen wij dan een indicatie van het aantal inwoners en gebruikers dat interesse heeft in een deelgebiedbijeenkomst.

Deelgebieden WaardeVOL Brummen

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens
Ik heb interesse als een deelgebiedbijeenkomst wordt gehouden over: *
Captcha *
U dient cookies te accepteren om deze captcha te kunnen gebruiken.