BBL in de procestechniek

Standplaats: Apeldoorn
32 uur per week
Salaris: € 2459 - € 2890

Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 650 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten.

Water verandert je wereld

Als BBL procestechnicus ga je aan de slag met je collega’s in onze rioolwaterzuiveringsinstallatie in Apeldoorn. Je bedient de installatie, controleert of ze goed werken en leert van ons hoe de verschillende zuiveringsprocessen werken. Daarnaast hou je je bezig met allerlei werkzaamheden die op een zuivering voorkomen zoals de ontvangst van goederen en de aan- en afvoer van chemicaliën, zand- en vuilcontainers. Op die manier leer je het vak écht kennen, op een plek die van groot belang is voor de maatschappij. Zonder waterzuivering immers geen schoon water!
Onder leiding van een ervaren zuiveringstechnicus ga je 4 dagen in de week aan het werk. Eén dag in de week ga je naar school.

Graag delen wij een filmpje van Henri Kuiper (klik op deze link: https://www.youtube.com/watch?v=6UWyd7J-BqE ). Hij neemt je kort mee in zijn ervaringen met dit prachtige vak!

Wat breng jij mee?

Het is voor ons vooral belangrijk dat je graag wil leren. Dus we zoeken een leergierige, enthousiaste collega. Je vindt het niet erg om te kijken welke werkzaamheden nodig zijn en op te pakken, daar ben je flexibel in. Je voelt je namelijk verantwoordelijk voor het werk dat je aflevert en wil graag goed worden in je vak. Daarom zorg je er ook voor dat je mensen netjes te woord staat en onze organisatie goed vertegenwoordigt als dat nodig is.
Verder heb je:
  • een vmbo diploma, het liefst tl.
  • interesse in een BBL opleiding procesoperator of procestechniek op niveau 3 of 4.

Dit bieden wij jou

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige baan in een organisatie waar je verantwoordelijkheid krijgt, maar jouw ontwikkeling belangrijk is.
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding (maximaal drie jaar) in een professionele organisatie waarbij je volop kansen krijgt om je zelf te ontwikkelen. Je ontvangt in deze periode een salaris dat start op € 2.459,- bruto per maand. Daarnaast ontvang je een aanvulling op je salaris van maximaal € 516,- bruto per maand (individueel keuzebudget). Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een 36-urige werkweek.

Contactpersoon

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

sollicitatie
1. Solliciteer
Leuke functie gevonden?
selectie_1
2. Selectie
Ben je geschikt?
tweede_gesprek_1
3. Kennismaking
We gaan wat dieper in op de materie
arbeidsvoorwaardengesprek
4. Contractvoorstel
Wat zijn de arbeidsvoorwaarden
in_dienst_1
5. In dienst
Ondertekening van het contract
Feedback button
Feedback button