Leerbanen

Ga je starten op het mbo? Bij Waterschap Vallei en Veluwe bieden we elk jaar een aantal Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) trajecten aan. Op het moment dat wij een plek openstellen, staat deze vacature op onze vacaturepagina. Staat er geen plek open? Laat dan je gegevens achter via de Jobalert. Je krijgt dan een melding als we een nieuwe plek beschikbaar hebben.

Doe je Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) traject bij ons! Waterschap Vallei en Veluwe is een erkend leerbedrijf voor administratieve en technische opleidingen, ook op het gebied van procestechniek. Meer informatie over leerbedrijven vind je op de website van Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Ga je starten of doorstuderen op het hbo (hoger beroepsonderwijs) of wo (wetenschappelijk onderwijs) en denk je aan een toekomst waarin je werkt aan belangrijke watervraagstukken? Door je opleiding te volgen bij Hogeschool Van Hall Larenstein of de Wageningen University & Research (WUR) kun je een beurs aanvragen voor een financiële duw in de rug ter waarde van € 1.000,-- per studiejaar! Kijk voor meer informatie en voorwaarden op Blauw Deltalentenfonds.

BBL-er Tom

Hoe ben je bij het waterschap terecht gekomen?
Ik zag dat Waterschap Vallei en Veluwe een BBL leerling zocht voor een opleiding richting onderhoud. Dat sprak mij aan en besloot dan ook te reageren.

Lees het verhaal Thom.

Onze leerbaan vacatures