Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe

Water verandert je wereld. Bij ons waterschap draait alles om het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving. Wij dagen jou uit om daar met frisse ideeën en innovatieve oplossingen aan bij te dragen. Duik in de wereld van Waterschap Vallei en Veluwe en kom werken aan water.

Water verandert de wereld van onze medewerkers

Isabella Willemsen

Ze werkt sinds een jaar met veel plezier als receptioniste. Ze pakte de kans om door te groeien en legde een uitdagende weg af om daar uiteindelijk terecht te komen.

Ruben van Halsteren

Hij reisde als koelmonteur op privéjachten de hele wereld over. Hij ging op zoek naar regelmaat en vastigheid en vond dit bij ons als onderhoudsmonteur rioolwaterzuivering.

Anna Stalknecht

Helemaal nieuw in de waterschapswereld is de jonge professional en data engineer Anna Stalknecht. Zij wil iets doen voor milieu en maatschappij.

Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe

Onze mensen zorgen voor veilige dijken en schoon en voldoende oppervlaktewater in het gebied tussen de IJssel, de Utrechtse Heuvelrug en de Rijn. Steeds vaker in het licht van circulaire economie, energietransitie en digitale transformatie. Samen borgen wij de veiligheid en de leefbaarheid van ons werkgebied en de 1,1 miljoen inwoners. Door water te zuiveren, het (grond)waterpeil te beheren en te zorgen voor schoon water in beken en sloten.

Onze bedrijfscultuur

Denkers en doeners met nieuwe ideeën en lef om te werken aan een klimaat robuuste toekomst. Dat zijn wij. Is dat wat voor jou?

Werken op jouw manier

Digitaal, tijd en plaats onafhankelijk en hybride. Met plezier werken we samen aan onze doelen. Op de manier die bij ons past.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij ons betekent veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze arbeidsvoorwaarden zijn daarop gebaseerd.

21% IKB-budget

Naast een marktconform salaris bepaal je met jouw Individueel Keuze Budget zelf hoe je verlofuren of vakantiegeld wilt inzetten.

Opleidingsmogelijkheden

Haal het beste uit jezelf en blijf ontwikkelen! Wij helpen je daarbij. Bepaal zelf hoe je jouw toekomst vormgeeft.

Onze kernwaarden

In ons werk laten we ons leiden door onze kernwaarden. Hoe we denken en doen is daarom echt Waterschap Vallei en Veluwe.